• Free shipment from € 329,75 (398,- INCL. VAT)
  • Competitive prices
  • 14 days return policy
  • Best customer service
  • Only top brands
  • Quotation

Grisport Safety Shoes

Grisport Safety Shoes

Grisport combines Safety with optimum Comfort

Grisport safety footwear is at the cutting edge of footwear technology, it combines Safety with optimum Comfort and a Stylish look.
Constructed from high quality materials and manufactured to the highest standards Grisport provides a functional and contemporary collection, in which a perfect fit and technical excellence remain guaranteed.

Innovative

Grisport footwear uses innovative materials, products and production techniques, such as Vibram ® Soles, Sympatex ® waterproof foil, Cambrelle ® inner linings and unique, by Grisport developed Heel Support System ® an extra heel reinforcement, which ensures your walking comfort is optimum under all circumstances.

Researched and tested

Grisport safety footwear is researched and tested for various shapes of feet, everyone is guaranteed utmost comfort and minimum fatigue.
The entire collection Grisports meets all European standards and are provided with a CE-Mark.

Items 1-10 of 65

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Grid  List 

  1. Grisport Boots 70249C S3 Watertight Brown - 71WorkX

    Grisport 70249K VAR.40 Waterproof - Grisport

    Regular Price: €155.00

    Special Price: Excl. Tax: €102.48 Incl. Tax €124.00

    SKU: 33264 Gris 70249 VAR.40 Waterproof - Grisport

    • Steel/plastic nose with denting resistance of 200 Joule (residual height 14 mm)
    • Antistatic
    • Energy absorption through the heel
    • Resistance to permeation by water
    • Intermediate steel/kevlar sole with non-slip profile
    • Comply with all requirements of the European standards (EN ISO 20345:2012).
    • Sizes: 39 up to 48

     Applications: Construction-, Metal-,Transport and Building and agriculture industries

    Weight - 2130 grams
    Upper section - Leather
    Lining - Waterproof
    Sole - pu/rubber
    Type - Boot
    S Veiligheidsklasse - S3
    Colour - Sand

    Details:

    • Anti-static
    • Steel toe cap
    • Steel midsole
    • Removable Insole
    • Contact Heat 300 Degrees
    • Waterproof Sympatex lining
    • Offshore 
    Learn More
  2. Leather Insoles Black, Grisport

    Leather Insoles Black, Grisport

    Regular Price: €13.25

    Special Price: Excl. Tax: €8.76 Incl. Tax €10.60

    SKU: 1000012

    Weight (per shoe for size 42) - 40.50 grams
    Upper section - Leather
    Lining - Leather
    Sole - N / A
    Type - Insoles
    S Veiligheidsklasse - Unsecured
    Colour - Black

    Sizes: 36 up to 48

    Details:

    • Anti-bacterial
    • Anti-static
    • Anti-fungal
    • Comfortable
    • Fresh and odour free
    • Leather removable insole
    • Shock Abortion
    • Fast Drying
    • Stabaliser
    • Removable insole
    Learn More
  3. Safety Boots 70249C S3 Watertight - Grisport

    Safety Boots 70249C S3 Watertight - Grisport

    Regular Price: €158.00

    Special Price: Excl. Tax: €104.46 Incl. Tax €126.40

    SKU: 33255

    • Steel/plastic nose with denting resistance of 200 Joule (residual height 14 mm)
    • Antistatic
    • Energy absorption through the heel
    • Resistance to permeation by water
    • Intermediate steel/kevlar sole with non-slip profile
    • Comply with all requirements of the European standards (EN ISO 20345:2012).
    • Sizes: 39 up to 48

     Applications: Construction-, Metal-,Transport and Building and agriculture industries

    Weight (per shoe for size 42) - 1065 grams
    Upper section - Leather
    Lining - Sympatex®
    Sole - pu/Nitril
    Type - Boot
    S Veiligheidsklasse - S3
    Colour - Brown

    Details:

    • Anti-static
    • Cambrella lining
    • Steel toe cap
    • Kevlar midsole
    • Reinforced heel support
    • Removable Insole
    • Contact Heat 300 Degrees
    • Waterproof Sympatex lining
    • Offshore 
    Learn More
  4. Grisport Boots 70249C Watertight + Wool S3 Brown - 71WorkX

    Safety Boots 70249C Watertight + Wool S3 - Grisport

    Regular Price: €155.00

    Special Price: Excl. Tax: €102.48 Incl. Tax €124.00

    SKU: 

    • Steel/plastic nose with denting resistance of 200 Joule (residual height 14 mm)
    • Antistatic
    • Energy absorption through the heel
    • Resistance to permeation by water
    • Intermediate steel/kevlar sole with non-slip profile
    • Comply with all requirements of the European standards (EN ISO 20345:2012).
    • Sizes: 39 up to 48

     Applications: Construction-, Metal-,Transport and Building and agriculture industries

    Weight (per shoe for size 42) - 1065 grams
    Upper section - Leather
    Lining - Sympatex®
    Sole - pu/tpu
    Type - Boot
    S Veiligheidsklasse - S3
    Colour - Brown

    Details:

    • Anti-static
    • Steel toe cap
    • Kevlar midsole
    • Reinforced heel support
    • Removable Insole
    • Contact Heat 300 Degrees
    • Imitation Wool Lining
    • Offshore
    Learn More
  5. Grisport Boots 70299C S3 Watertight Brown - 71WorkX

    Safety Boots 70299C S3 Watertight - Grisport

    Regular Price: €158.00

    Special Price: Excl. Tax: €104.46 Incl. Tax €126.40

    SKU: 33254

    • Steel/plastic nose with denting resistance of 200 Joule (residual height 14 mm)
    • Antistatic
    • Energy absorption through the heel
    • Resistance to permeation by water
    • Intermediate steel/kevlar sole with non-slip profile
    • Comply with all requirements of the European standards (EN ISO 20345:2012).
    • Sizes: 39 up to 48

     Applications: Construction-, Metal-,Transport and Building and agriculture industries

    Weight (per shoe for size 42) - 1065 grams
    Upper section - Leather
    Lining - Cambrelle®
    Sole - pu/ Nitril
    Type - Boot
    S Veiligheidsklasse - S3
    Colour - Brown

    Details:

    • Anti-static
    • Steel toe cap
    • Removable Insole
    • Offshore
    • 300 degeers Contact Heat
    • Waterproof Sympatex lining
    Learn More
  6. Grisport Boots Sole 706 S3 Black - 71WorkX

    Safety Boots 706 S3 - Grisport

    Regular Price: €86.74

    Special Price: Excl. Tax: €57.35 Incl. Tax €69.40

    SKU: 33200

    • Steel/plastic nose with denting resistance of 200 Joule (residual height 14 mm)
    • Antistatic
    • Energy absorption through the heel
    • Resistance to permeation by water
    • Intermediate steel/kevlar sole with non-slip profile
    • Comply with all requirements of the European standards (EN ISO 20345:2012).
    • Sizes: 39 up to 48

     Applications: Construction-, Metal-,Transport and Building and agriculture industries

    • Weight (per shoe for size 42) - 1040 grams
    • Upper section - Leather
    • Lining - Cambrelle®
    • Sole - tpu/tpu
    • Type - Boot
    • S Veiligheidsklasse - S3
    • Colour - Black 

    Details:

    • Anti-static
    • Cambrella lining
    • Steel toe cap
    • Kevlar midsole
    • Reinforced heel support
    • Removable Insole
    Learn More
  7. Grisport Boots 70798C S3  Sand - 71WorkX

    Safety Boots 70798C S3 Watertight + Wool - Grisport

    Regular Price: €155.00

    Special Price: Excl. Tax: €102.48 Incl. Tax €124.00

    SKU: 33262

    • Steel/plastic nose with denting resistance of 200 Joule (residual height 14 mm)
    • Antistatic
    • Energy absorption through the heel
    • Resistance to permeation by water
    • Intermediate steel/kevlar sole with non-slip profile
    • Comply with all requirements of the European standards (EN ISO 20345:2012).
    • Sizes: 39 up to 48

     Applications: Construction-, Metal-,Transport and Building and agriculture industries

    Weight (per shoe for size 42) - 790 grams
    Upper section - Leather
    Lining - Cambrelle®
    Sole - pu/tpu
    Type - Boot
    S Veiligheidsklasse - S3
    Colour - Sand

    Details:

    • Anti-static
    • Cambrella lining
    • Steel toe cap
    • Kevlar midsole
    • Reinforced heel support
    • Removable Insole
    Learn More
  8. Grisport Boots 70798C S3 Watertight Sand - 71WorkX

    Safety Boots 70798C S3 Watertight - Grisport

    Regular Price: €155.00

    Special Price: Excl. Tax: €102.48 Incl. Tax €124.00

    SKU: 

    • Steel/plastic nose with denting resistance of 200 Joule (residual height 14 mm)
    • Antistatic
    • Energy absorption through the heel
    • Resistance to permeation by water
    • Intermediate steel/kevlar sole with non-slip profile
    • Comply with all requirements of the European standards (EN ISO 20345:2012).
    • Sizes: 39 up to 47

     Applications: Construction-, Metal-,Transport and Building and agriculture industries

    Weight (per shoe for size 42) - 1065 grams
    Upper section - Leather
    Lining - Sympatex®
    Sole - pu/tpu
    Type - Boot
    S Veiligheidsklasse - S3
    Colour - sand

    Details:

    • Anti-static
    • Cambrella lining
    • Steel toe cap
    • Kevlar midsole
    • Reinforced heel support
    • Removable Insole
    • Offshore
    Learn More
  9. Grisport Boots 71001 S3 Brown - 71WorkX

    Safety Boots 71001 S3 - Grisport

    Regular Price: €104.50

    Special Price: Excl. Tax: €69.09 Incl. Tax €83.60

    SKU: 

    • Steel/plastic nose with denting resistance of 200 Joule (residual height 14 mm)
    • Antistatic
    • Energy absorption through the heel
    • Resistance to permeation by water
    • Intermediate steel/kevlar sole with non-slip profile
    • Comply with all requirements of the European standards (EN ISO 20345:2012).
    • Sizes: 39 up to 47

     Applications: Construction-, Metal-,Transport and Building and agriculture industries

    Weight (per shoe for size 42) -955.5 grams
    Upper section - Leather
    Lining - Cambrelle®
    Sole - pu/ Vibram®
    Type - Boot
    S Veiligheidsklasse - S3
    Colour - Brown

    Details:

    • Anti-static
    • Cambrella lining
    • Steel toe cap
    • Kevlar midsole
    • Reinforced heel support
    • Removable Insole
    • Cordura pad and tongue
    Learn More
  10. Grisport Boots Sole 72003 S3 Black - 71WorkX

    Safety Boots 72003 S3 - Grisport

    Regular Price: €99.95

    Special Price: Excl. Tax: €66.08 Incl. Tax €79.96

    SKU: 33456

    • Steel/plastic nose with denting resistance of 200 Joule (residual height 14 mm)
    • Antistatic
    • Energy absorption through the heel
    • Resistance to permeation by water
    • Intermediate steel/kevlar sole with non-slip profile
    • Comply with all requirements of the European standards (EN ISO 20345:2012).
    • Sizes: 36 up to 48

     Applications: Construction-, Metal-,Transport and Building and agriculture industries

    Weight (per shoe for size 42) - 944 grams
    Upper section - Leather
    Lining - Cambrelle®
    Sole - pu/ Vibram®
    Type - Boot
    S Veiligheidsklasse - S3
    Colour - Black / orange

    Details:

    • Anti-static
    • Cambrella lining
    • Steel toe cap
    • Kevlar midsole
    • Reinforced heel support
    • Removable Insole
    • Contact Heat 300 Degrees
    Learn More

Items 1-10 of 65

Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Grid  List